Klik op de BetaalSociaal knop voor ons e-book: "Alles wat je altijd al wilde weten over digitale toetsing"

Publicaties

Prezi: Toetsbeleid – Paraplu voor toetsing

Als onderdeel van de Masterclass: “Kunt u de waarde van uw HBO-diploma’s garanderen?” van Facta¬†verzorgde Manon Bonefaas de workshop “SWOT analyse en toetsbeleid” HIER vindt u de Prezi-presentatie¬†van deze workshop.¬†

Van papieren naar digitale boekhoudexamens

Andriessen heeft de Associatie voor Praktijkexamens succesvol ondersteund bij de invoering van online boekhoudexamens.

Klik HIERvoor de Prezi presentatie van de presentatie die Mark Vugs gegeven heeft bij het NVE congres.

Klik HIER voor de pdf van het artikel dat verschenen is in nummer 4 van jaargang 8 van het blad examens.

Boek: Paul Westeneng – Online Toetsen en Examineren

“Als ik altijd blijf denken wat ik altijd gedacht heb, dan blijf ik altijd doen wat ik altijd gedaan heb”

In dit boek ontdekt u wat er zoal mogelijk is met online examineren. U leert waar u op moet letten als u een online examenproces wilt invoeren. Met dit boek in de hand bent u een volwaardige gesprekspartner voor aanbieders van diensten op het gebied van online examineren. Ongeacht of u het examenproces in eigen beheer wilt uitvoeren of dat u dit gedeeltelijk wilt uitbesteden.
Wilt u dit boek ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw naam, uw organisatie en uw postadres aan secretariaat@andriessen.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht of u in aanmerking komt voor een gratis exemplaar. U kunt hier alvast een digitaal examenplaar van het boek downloaden in PDF-formaat: Online toetsen en examineren door Paul Westeneng. Paul Westeneng is tevens auteur van het boekje ‘Reisgids voor digitale immigranten’, dat gaat over Web 2.0. en andere internetontwikkelingen.

Comments are closed.